Despre noi

Policlinica Joita a fost inaugurata in luna ianuare 2019 . Este o investitie privata, realizata cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern , adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual.

Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale.

Policlinica Joita este o institutie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate.

Motto-ul nostru este: ‘ Sanatate prin profesionalism si calitate!’

Policlinica Joita este autorizata de catre toate institutiile statului in vederea exercitari actului medical in regim privat .Aceasta va dispune de urmatoarele cabinete medicale :

1. Ambulatoriul de specialitate (policlinica) pentru specialităţile : stomatologie , medicina de familie , diabet si nutritie , cardiologie , medicina de interne , ginecologie , urologie  , dermatologie

2. Cabinet recoltare analize medicale

3. Centrul de imagistică: radiologie stomatologica , ecografie generala si de organ , EKG

4. Centru de permanenta 24/7

5. Medicina muncii ( angajari,controale periodice, fise de evaluare, etc.)

Actionariatul companiei CLIPPERTON MEDICAL urmareste ca activitatea Policlinicii Joita sa desfasoare in regim privat dar si in regim de decontare cu Casa de Asigurari Sociale – Giurgiu . ( incepand cu data de 01 mai 2019 )

Actionariatul companiei considera ca rezolvarea problemelor de sanatate cu care se prezinta pacientii clinicii necesita rapiditate si eficienta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor, obiectiv la care contribuie si faptul ca mai mult de jumatate din analizele efectuate primesc rezultatul intr-o perioada scurta de la recoltare ( 1 – 3 zile ) .

Personalul medical si cel administrativ, este pregatit sa depuna toate eforturile ca problemele de sanatate ale clientilor centrului sa fie rezolvate operativ.Acestia actioneaza cu respect si interes , in atmosfera specifica relaxanta a policlinici , pentru mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor nostri.

SUNA ACUM